От ЦСКА са приели оферта за голмайстора си, продават го до часове


От ЦСКА са приели оферта за голмайстора си, продават го до часове
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3895 0

В рамките на деня ЦСКА може да осъществи изходящ трансфер. Голмайсторът на тима Мауридес ще бъде продаден до часове, след като офертата за него вече е приета.

Той ще тръгне към Азия, като най-вероятно дестинацията е Китай. Говори се обаче, че може да става въпрос и за ОАЕ, пише "24 часа". Играчът вече е информиран за ситуацията и ще се яви на първата тренировка колкото да си вземе довиждане със своите съотборници. Мауридес смени сънародника си Фернандо Каранга през лятото, след като той беше продаден в Китай. Започна по изключителен начин, като спечели сърцата на феновете с головете си. В дербитата обаче бразилецът така и не успя да се разпише, като бе тотално обезличен от защитата на Левски и Лудогорец.

Със сигурност цената на Мауридес няма да бъде голяма като тази на Каранга, но отново ще бъде няколко милиона долара. ЦСКА разполага и с друг бразилец - Евандро, който обаче почти няма мачове през есента заради ограничението за чужденци с паспорти извън ЕС в България. В последните мачове добре се включи и Али Соу, който дойде в София като голмайстор на първенството на Албания.

Друга звезда на тима - Кирил Десподов, също е свързвам постоянно с трансфер. Ето кой е последният тим, с който го свързаха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички