Официално: ЦСКА се раздели с двама футболисти и отрече за Кулма


Официално: ЦСКА се раздели с двама футболисти и отрече за Кулма
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5748 0

Отборът на ЦСКА съобщи, че се разделя с двама футболисти - вратарят Данте Стипица и защитникът Стивън Перейра. Същевременно от "Армията" отрекоха информациите, че смятат да си върнат колумбийското крило Густаво Кулма.

Относно Стипица и Перейра, от Борисовата градина заявиха: "Армейци, хърватският вратар Данте Стипица и холандският бранител Стивън Перейра занапред няма да са част от отбора. Техните договори с клуба изтекоха и те ще продължат кариерите си в други шампионати. Благодарим им за професионализма и всеотдайната работа и им пожелаваме много успехи за в бъдеще!"

"Армейци, хърватският вратар Данте Стипица и холандският бранител Стивън Перейра занапред няма да са част от отбора. Техните договори с клуба изтекоха и те ще продължат кариерите си в други шампионати.
Благодарим им за професионализма и всеотдайната работа и им пожелаваме много успехи за в бъдеще!", обявиха червените на своя сайт"Армейци, хърватският вратар Данте Стипица и холандският бранител Стивън Перейра занапред няма да са част от отбора. Техните договори с клуба изтекоха и те ще продължат кариерите си в други шампионати."Армейци, хърватският вратар Данте Стипица и холандският бранител Стивън Перейра занапред няма да са част от отбора. Техните договори с клуба изтекоха и те ще продължат кариерите си в други шампионати.

По отношение на Густаво Кулма, "червените" бяха пределно ясни: "Лятната селекция на клуба върви по план и първите попълнения официално подписаха своите договори, за което своевременно ви уведомяваме. Същевременно в медиите се тиражират информации за какви ли не футболисти. Невярна е новината, че сме привлекли колумбиеца Густаво Кулма. Той е бивш наш футболист, който имаше своите добри моменти на "Армията", но не сме преговаряли, нито сме парафирали контракт с него. Играчът не представлява интерес за нас."

26-годишният Кулма игра за "червените" през сезон 2016/17, а в последните дни се заговори, че отново може да облече екипа на "армейците". Клубът обаче категорично отрече, че колумбиецът влиза в плановете за лятна селекция.

Междувременно стана ясно, че ЦСКА следи изкъсо голмайстор, играл в Литекс преди години (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички