Новият в ЦСКА бил аут за месец след сърдечна аритмия


Новият в ЦСКА бил аут за месец след сърдечна аритмия
Снимка: Getty Images/Guliver

3882 0

Неприятен момент в кариерата си е имал наскоро атакуващият халф Стефано Белтраме, който вчера подписа с ЦСКА. Преди половин година италианецът е получил аритмия, заради което е бил извън строя за около месец. На 26-годишния играч му е било предписано да си почива поне 4 седмици, пишат медии на Ботуша.

"Светът се срина върху мен. Тъкмо бях се излекувал от мускулна контузия и бях готов да се върна в игра. Тогава получих тази новина. За щастие, всичко мина добре", заяви наскоро халфът.

За щастие, аритмията е била "доброкачествена" и играчът е напълно възстановен. В Италия пишат, че Белтраме е преодолял проблема "блестящо" и вече е готов за ново приключение в чужбина. Италианецът подписа за следващите два сезона с "червените" и изрази щастието си от новия ангажимент в социалните мрежи.

"Толкова съм развълнуван от това ново приключение. Нямам тъпрние то да започне! Давай, ЦСКА! Искам също да благодаря на Ювентус за последните девет години. Те ми помогнаха да израсна и да стана играча, който съм днес!", написа Стефано. А каква заплата ще получава на "Армията" той, според слуховете в родината му, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички