Новият в ЦСКА бил аут за месец след сърдечна аритмия


Новият в ЦСКА бил аут за месец след сърдечна аритмия

1507 0

Неприятен момент в кариерата си е имал наскоро атакуващият халф Стефано Белтраме, който вчера подписа с ЦСКА. Преди половин година италианецът е получил аритмия, заради което е бил извън строя за около месец. На 26-годишния играч му е било предписано да си почива поне 4 седмици, пишат медии на Ботуша.

"Светът се срина върху мен. Тъкмо бях се излекувал от мускулна контузия и бях готов да се върна в игра. Тогава получих тази новина. За щастие, всичко мина добре", заяви наскоро халфът.

За щастие, аритмията е била "доброкачествена" и играчът е напълно възстановен. В Италия пишат, че Белтраме е преодолял проблема "блестящо" и вече е готов за ново приключение в чужбина. Италианецът подписа за следващите два сезона с "червените" и изрази щастието си от новия ангажимент в социалните мрежи.

"Толкова съм развълнуван от това ново приключение. Нямам тъпрние то да започне! Давай, ЦСКА! Искам също да благодаря на Ювентус за последните девет години. Те ми помогнаха да израсна и да стана играча, който съм днес!", написа Стефано. А каква заплата ще получава на "Армията" той, според слуховете в родината му, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Класации


Изумителните стартови 11 от футболисти, прехвърлили 30-годишна възраст

"Младите играчи печелят мачовете, но опитни играчи ви печелят титли", тези думи са състезателя по крикет Хари...

Реклама
Реклама