Наложиха медийно ембарго в ЦСКА преди двубоя с Левски


Наложиха медийно ембарго в ЦСКА преди двубоя с Левски
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2171 0

Медийно ембарго беше нало­жено в ЦСКА в седмицата преди двубоя с Левски, като футболистите няма да дават интервюта до мача. По договор такова може да направи само телевизията, която излъчва срещите. Напада­телят Тони Уот трябваше да говори за шотландска медия, но дори това интервю е било от­ложено за след срещата.

По традиция треньорът Люпко Петрович няма да даде пресконференция в навечерието на сре­щата. За разлика от Любо Пенев - сърбинът застава пред медиите само след двубоите. Вчера сутринта тимът има­ше възстановителни процедури в Панчарево, а в следобедните часове част от футболистите бяха във фитнеса, пише "Тема спорт".

Нападатели­те Уот и Coy пък написаха крат­ки обръщения към феновете след равенството с Дунав. "Не стигнахме до резултата, който искахме, но продължаваме да се борим за нещо голямо. Тези, кои­то се отказват, никога не пече­лят", заяви Coy. А Уот написа: "Разочаровани сме, че не спече­лихме трите точки, но сега е време да мислим за дербито. Специални благодарности на Сектор Г за изумителната подк­репа". 

Междувременно се появи информация, че до часове "червените" може да се подсилят с нов нападател - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички