Надъхват играчите на ЦСКА с огромни премии срещу Лудогорец


Надъхват играчите на ЦСКА с огромни премии срещу Лудогорец
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1458 0

От ЦСКА опитват по всички възможни начини да мотивират до краен предел играчите преди ключовия двубой с Лудогорец, който е ключов за титлата в Първа професионална лига. В момента разградчани за лидери с три точки преднина пред "червените", а сблъсъкът е в събота (11 май) от 20:15 часа в София.

Ръководството използва всички начини да стимулира футболистите за поредния мач на сезона, като вътрешно са обявили и изключително сериозни премии, пише „Меридиан мач". При хубава победа над Лудогорец всеки от треньорите, титулярите на ЦСКА, както и влезлите като резерви, ще прибере по 10 000 лева на калпак. Нещо повече, има вероятност премията да бъде увеличена още по преценка на собственика, ако види пълно раздаване на играчите и надиграване на противника.

На футболистите са им обещани и много големи парични възнаграждения при спечелване на титлата. Защото е напълно възможно в събота ЦСКА да победи Лудогорец с благоприятен резултат, но после да допусне грешка в някой от оставащите мачове с Берое, Левски и Ботев (Пд). В началото на април шефовете на ЦСКА обещаха дори по 15 000 лева на играчите за победи над Лудогорец за Купата на България и първенство. Те обаче получиха само част от сумата, защото елиминираха „орлите" от турнира, но стигнаха само до равенство в шампионатното дерби.

А защо в Сърбия стискат палци ЦСКА да стане шампион вижте в този материал.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички