Марков: При добра оферта няма футболисти, с които ЦСКА да не може да се раздели


Марков: При добра оферта няма футболисти, с които ЦСКА да не може да се раздели
Снимка: БГНЕС

1656 0

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков темата с базите и емблемата на клуба. Той говори и за това постъпвала ли е оферта за Фернандо Каранга и готов ли е клубът да се раздели с някой футболист при добра оферта.

"Всеки може да претендира. Аз и Вие можем да си направим и да регистрираме един клуб с името на ЦСКА като юридическо лице и също да претендираме, че сме автентичните. По мое скромно мнение, автентичният отбор е там, където е стадионът, където е отборът и където са феновете. Излишно е да споменавам броя на нашите привърженици. Този отбор в момента играе в Първа професионална лига. Това са достатъчни аргументи, за да се покаже кой е ЦСКА. От гледна точка на емблемата, базите – ние чакаме също с голямо нетърпение момента, в който ще участваме, за да може този въпрос да се реши окончателно до края на тази година", заяви Марков пред БНТ. 

"Вие считате ли, че Министерството ще извърши някакъв акт, който е незаконосъобразен? Все пак Министерството е част от българската държава, от законите, които се формират в нашата страна, така че не мисля, че има такива нарушения, защото ако има такива, те могат да се обжалват в съответните срокове в българския съд и той да вземе решени".

Относно бъдещето на Каранга: "До ръководството на ЦСКА такава информация не е постъпвала или такава оферта. Това цели да го разконцентрира. Знаем, че Каранга е един от най-важните играчи на ЦСКА в момента. Така че не виждам друг повод. Ще заключа, че това е просто една спекулация. Това е пазар и ако една оферта е много добра за клуба, то няма такива футболисти, с които ЦСКА да не може да се раздели". 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички