Любо Пенев: Не са най-виновни съдиите, а поръчителите от офисите до Бояна!


Любо Пенев: Не са най-виновни съдиите, а поръчителите от офисите до Бояна!
Снимка: БГНЕС

2248 0

Нищо ново под слънцето! Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев отново използва голяма част от пресконференцията си преди реванша с Ботев (Пд) за Купата, за да говори за съдийството. Този път той нападна и ръководството на БФС, определяйки ги като "поръчители".

"Не минава моя пресконференция без съдиите. Вие ме питате, аз отговарям. Като виждам нередности, няма да си мълча. Във всички спортове има правила. За утрешния съдия - те не са най-виновните. Най-виновни са поръчителите. Поръчката идва тук от едни офиси до Бояна, до Околовръстното шосе. Има други, много по-виновни и по-отговорни. Очаквах да е и друг човек, най-вероятно е било случайност един и същ да ни свири четвъртфинал, първия полуфинал. Точно знае какво да направи. Първият мач санкционира Бикел, втория го гони. Той си знае, има си и цел, може би му е много симпатичен", коментира Пенев пред журналистите.

"Не искам да ми помагат, но не искам и моят отбор да бъде ощетен, а това се случва всеки мач. Може и да е случайно. Гледам и отборите. В едни мачове са кротки като агънца, в други ритат като катъри. Съдията не взима отношение, не пази футболистите. Това ми прави впечатление и го споделям. Нашият отбор е ощетен в много мачове, трябва ли да правим видео от 2 часа, за да се види?! Говорете ми за футбол, ако не, си тръгвам", добави специалистът.

"Ние играем добре и с 11, и с 10, не сме пробвали с 9, но има време до края на сезона. Искам обективно съдийство. Има ли фаул, да се свири. Тъч - тъч, корнер - корнер, дузпа - дузпа, да се свири обективно, това искам. Много ли е? Гледаме другото първенство. Кое искате? Испанско, английско? Те ще ги разкостят, няма да ги пускат даже да тренират при едно такова съдийство", завърши Пенев темата. Видеото с моментите, в които от ЦСКА обвиняват съдиите, че са ги ощетили, вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички