Любо Пенев: Нали тези съдии няма да свирят и в събота? Дано да е така!


Любо Пенев: Нали тези съдии няма да свирят и в събота? Дано да е така!
Снимка: БГНЕС

5498 0

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе изключително доволен от играта на своите момчета в срещата в Разград, където тимът му отстрани Лудогорец с минималното 1:0 в 1/4-финал от турнира за Купата на България. Пенев не пропусна възможността и да коментира съдийството.

"Победата днес постигнахме с много работа, както винаги. Момчетата показаха, че много добре са схванали идеята и че ме разбират напълно. Агресия нямаше при нас, агресия имаше в други хора - в четворката. Те нямат право да свирят пак, дано не дойдат в събота.

Пресирахме в различни зони, всичко зависеше от това какво ще предложи съперникът. Поздравявам момчетата, много добър мач. Доволен съм, но трябваше да реализираме поне още един гол. Но всичко е наред. Запазваме си головете за следващия мач.

Единствената им ситуация бе от засада. Два или три метра имаше засада. Но искам отново да похваля моите момчета за играта. Имаше дузпа срещу Малинов, имаше дузпа и срещу Жоржиньо. Многократни положения за втори жълт картон, засади, но не бяха отсъдени", коментира Любо Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички