Къде да гледаме дербито Локомотив (Пд) - ЦСКА?


Къде да гледаме дербито Локомотив (Пд) - ЦСКА?
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2017 0

Локомотив (Пловдив) посреща ЦСКА днес от 17:45 часа в спор между 3-ия и 4-ия в класирането. Доста рядко се случва "смърфовете" да са пред "червените", но сега това е факт, който няма да се промени и след този кръг. Пловдивчани са с 4 точки аванс спрямо столичани. Двубоя ще бъде предаван пряко по "Диема Спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

Сблъсъкът ще е официален дебют на Милош Крушчич като старши треньор на ЦСКА. Той е третият различен наставник за 13 кръга след Добри Митов и Люпко Петрович. А задачата в първия му мач е доста тежка. Локомотив е един от двата тима, които нямат домакинска загуба този сезон, наред с Лудогорец. Балансът на "смърфовете" е 3-2-0. Освен това пловдивчани са в серия от 6 победи (4 за първенство, една за купата и една в контрола), в която вкараха 18 гола.

Двубоят на "Лаута" ще е първият от своеобразното турне на "червените", на които им предстоят 3 поредни визити. След по-дълго прекъсване заради изборите, ЦСКА ще гостува на Етър на 30 октомври, сряда, а на 5 ноември, вторник, тимът пътува до Варна за сблъсък с Черно море. Целта пред "червените" е ясна - да приключат тази серия с пълен актив от 9 точки. Междувременно, стана ясно, че Крушчич има попълнение в щаба, което ще видим в този мач. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички