Изненада: ЦСКА готви треньорска смяна?


Изненада: ЦСКА готви треньорска смяна?
Снимка: БГНЕС

2787 0

От ЦСКА са на път да вземат много изненадващо решение малко повече от седмица преди началото на пролетния дял в Първа лига. "Червените" водят преговори с Нестор Ел Маестро в момента за прекратяване на договора му.

Ако двете страни се разберат, сърбинът от утре няма да е повече треньор на "червените". При раздяла мястото му веднага ще бъде заето от Любослав Пенев, твърди "Блиц". Бившият национален селекционер е имал вече среща с босовете и е уточнил личните си условия на 100 процента.

Очаква се до края на деня всичко да е ясно. "Армейците" имат тренировка утре и е много вероятно те да бъдат изведени на терена от легендарния нападател. В събота пък отборът има насрочена контрола с отбора на Етър, която ще се проведе на стадион "Българска армия". 

С великотърновския клуб ЦСКА премери сили и през лятото на базата в Панчарево, когато възпитаниците на Нестор Ел Маестро се наложиха над съперника си с 2:0. именно срещу тима от Велико Търново ще играят "червените" при подновяването на първенството, което е другият уикенд.

Преди няколко дни стана ясно, че "червените" са уредили още един трансфер - вижте повече подробности.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички