Италианци продължават да следят Десподов


Италианци продължават да следят Десподов
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА ОСК

3965 0

Звездата на ЦСКА Кирил Десподов е бил наблюдаван от скаути на италианския Пескара в мача на националния отбор срещу Кипър от Лигата на нациите. Гостите от Ботуша трябва да са останали доволни от видяното, тъй като крилото отбеляза красив гол с глава при победата с 2:1, а и беше един от най-активните на терена на националния стадион “Васил Левски”.

Интересът на Пескара към Десподов не е от вчера, като още миналата пролет за него съобщи известният журналист Джанлука ди Марцио. В момента тимът е лидер в Серия Б и ако направи мечтания пробив в Серия А, със сигурност ще посегне към Десподов през лятото, информира "Меридиан мач".

Преди няколко месеца националът подписа нов договор с ЦСКА до лятото на 2022 година като знак на лоялност към клуба. От “Армията” обявиха, че цената на Десподов е поне 3 милиона евро, но тя може да нарасне, ако продължи с добрите си игри за клуба и националния отбор. 

Миналата седмица от "Армията" официално закупиха емблемата на ЦСКА. Ето какво означават откупените активи на фалиралото дружество

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички