Футболист на ЦСКА може да се окаже на Острова през януари


Футболист на ЦСКА може да се окаже на Острова през януари
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2650 0

Престоят на Вив Соломон-Отабор в ЦСКА може да се окаже доста кратък. Така поне твър­ди медията the72.co.uk, която спряга крилото на националния отбор на Нигерия за Милуол още през януари. Искането за привличането на бързоногия футболист е на мениджъра Гери Роуът, който в момента води лондонския отбор.

Два­мата са работили заедно в Бирмингам в периода 2014-2016 и специалис­тът много добре познава качествата на нигерие­ца. Соломон-Отабор пристигна в ЦСКА, след като сезонът вече беше започнал и много бързо успя да се наложи в пър­вия състав, пише "Меридиан мач". Въпреки това, досега приносът на крилото не е особено сериозен, като той до­пуска много брак в дей­ствията си.

Нигериецът бе привлечен като сво­боден агент и подписа договор с „червените" до лятото на 2022 го­дина. Той обаче може да бъде продаден с мно­го прилична печелба, ако от ЦСКА преценят, че няма да им свърши работа. Цената на Со­ломон-Отабор в момента е около 200 000 евро според сайта transfer-markt, но тя със сигур­ност трябва да се е вдиг­нала, тъй като той вече получава повиквателни за Нигерия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички