Френски гранд се реши: Взима Каранга през лятото срещу 2 милиона


Френски гранд се реши: Взима Каранга през лятото срещу 2 милиона
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

10938 0

Един от френските грандове - Олимпик Марсилия, иска да купи нападателя на ЦСКА Фернандо Каранга, твърди авторитетното издание "L'Equipe". Сумата, която е поискана на полуфиналиста в Лига Европа този сезон, е 2 милиона евро, които клубът няма да се поколебае да плати. Бразилецът е харесан лично от спортния директор на марсилци Андони Субисарета, твърдят във Франция.

Френският клуб наблюдава звездата на "червените" и след 23-те гола, които Каранга вкара дотук през сезона, са решили да прибегнат до действия през летния трансферен прозорец.

Специализиран сайт за новини от Марсилия посочва, че цената на нападателя е приемлив риск за клуб от нивото на Олимпик. Освен това, предвид резултатите на друг бразилец в отбора - Луис Густаво, от изданието са на мнение, че опитни играчи от тази страна не бива да бъдат отписвани, "дори и да не играят в най-престижните клубове на планетата".

Олимпик Марсилия се притеснява само от интереса на китайски клубове към голмайстора на ЦСКА, тъй като финансовите ресурси на азиатците са големи.

Ако се стигне до трансфер, Каранга ще си партнира с играчи като Димитри Пайе, който стана звезда от времето, когато носеше фланелката на английския Уест Хем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички