Ето на колко оцениха ЦСКА и по какъв начин ще се продава имуществото му


Ето на колко оцениха ЦСКА и по какъв начин ще се продава имуществото му
Снимка: БГНЕС

1689 0

Синдикът на ПфК ЦСКА АД Дора Милева ще предложи на съда имуществото на дружеството да се продаде като едно цяло, а не поотделно.

"Според мен много по-добрият вариант е ПФК ЦСКА АД да бъде пуснат на търг като едно цяло. Така ще е по-удачно за кредиторите. Защото, ако го пуснем на различни части, старата техника и екипировка никой няма да ги закупи. А така ще се придобие всичко накуп", заяви Милева пред вестник "Тема Спорт".

Наскоро в едно от своите телевизионни интервюта Гриша Ганчев заяви, че ще е най-добре старото дружество да се разпродава именно като цяло. Сега точно това е на път да се случи.

Също така оценката на имуществото на ПФК ЦСКА АД е готова. Според информация на вестника дружеството струва около 2 милиона лева, като точната сума няма как да бъде оповестена по закон.

"Днес (б.а. - вчера) получих оценката и в момента се запознавам подробно с нея. Оттук по закон трябва да изпратя молба до съда да се организира търг. После вече съдът трябва да разреши продажбата на имуществото и да насрочи дата. 14 дни преди тази дата новината за търга ще бъде разпространена със специален бюлетин. И оттам чакаме желаещи да закупят имуществото. През лятото бяха много кандидатите, сега ще видим дали ще има същия интерес. Реално търгът ще бъде най-рано в средата на февруари, а може и малко по-късно да се проведе", обясни Милева.

"Най-скъпи са емблемата и земите, собственост на дружеството, които са край морето и близо до София. Също така има и редица други активи - старият автобус и куп служебни автомобили, бюра, столове, компютри... Има и много използвана и неизползвана екипировка - фланелки, шалове, чорапи и други подобни артикули. Техниката вече е морално остаряла. Някои от автомобилите дори нямат гуми. Екипировката пък не виждам кой ще я поиска. Така че, като изключим емблемата и земите, останалите активи нямат никаква съществена стойност и едва ли ще представляват интерес за някого", добави Милева.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички