Ето кои са известните играчи и агенти, отказали се от пари от ЦСКА


Ето кои са известните играчи и агенти, отказали се от пари от ЦСКА

1626 0

Стотици кредитори предявиха вземания от ЦСКА през последните няколко месеца, но има няколко лица, които са се отказали да търсят пари от клуба. Някои от тях са известни и вече го обявиха, но други останаха незабелязани.

Справка на "Тема Спорт" показва кои кредитори са се отказали от своите вземания и кои не са.

Безспорно най-известното име е на бившия нападател на отбора Жуниор Мораес. Той трябваше да получи общо 400 000 евро от ЦСКА, но е получил само 100 000 от тях. От другите 300 000 евро се е отказал.

Ексбранителят на "армейците" Тончи Кукоч също вече обяви, че не иска да получи нищо от клуба и изобщо не е подал документи за вземане от ЦСКА.

Прави впечатление още, че Юнес Бенжелюн, който дори осъди "армейците" във ФИФА, не е предявил искане, че търси пари. А той имаше да получава 407 296 евро!

Същото се отнася и за майка му Мадам Ба, която също няма предявена претенция. И тя чакаше около 400 000 евро, като имаше споразумение с ръководството по времето на Александър Томов.

Друг кредитор, който не си е потърсил парите от ЦСКА в законния срок до 5 януари, пък е фирмата "Юнис" - 110 000 лева. Любопитното е, че тази компания заведе в съда искане за обявяването на "червените" в несъстоятелност...

Вероятно има и други кредитори, които са се отказали да си търсят парите от ЦСКА, а част от тях обявиха, че са готови на компромис - като Стойчо Младенов и неговия бивш щаб в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички