Ел Маестро: ЦСКА сега не може да намери по-добър треньор от мен


Ел Маестро: ЦСКА сега не може да намери по-добър треньор от мен
Снимка: БГНЕС

2427 0

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира треньорската ситуация във водещите отбори у нас и колко често биват назначавани нови наставници. Според него трудно би дошъл някой на негово място в ЦСКА за същите пари и да е е по-добър от него.

На въпрос дали е имало разговори за неговото напускане: "Не съвсем. Както казах в клуба има интелигентни хора и те знаят, че в Европа има много по-добри треньори от мен. За съжаление никой от не иска да дойде в ЦСКА. За хората, които искат да работят, за тези пари - е много трудно да се намери някой по-добър и те са наясно. За мен ситуацията е подобна. Не е лесно да работиш тук. Виждам истината и знам, че имам успехи", заяви Ел Маестро пред Канал 3. 

"Щастлив съм да остана тук за известно време, зависи обаче какво имате предвид под дълго. Не виждам себе си, завършвайки кариерата си в ЦСКА. Въпросът с треньорските смени е такъв, че понякога, когато разглеждаш профилите им, някои от треньорите може лесно да ги уволниш и да ги смениш с друг. Това е интересен проблем за мен. Ако се вгледате внимателно в трите водещи отбора, всеки от тях сменя треньора постоянно. Мисля, че ЦСКА е най-стабилният. От всички аз съм най-дълго тук. Всеки от клубовете сменя треньора си повече от веднъж на година и резултатите са все едни и същи. Това е нещо, върху което трябва да се помисли", допълни още той.

Наставникът вече мисли сериозно и за зимни трансфери, които може да направи, за да подсили "червените". Ето и списъкът му с желаните играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички