Ел Маестро: Никой не ми казва дали ще се продават играчи, искам да запазя тима от есента


Ел Маестро: Никой не ми казва дали ще се продават играчи, искам да запазя тима от есента
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1515 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро за първи път през 2019 година говори пред медиите. Той коментира ситуацията с всички в първия отбор, като заяви, че не иска да се разделя с нито един от играчите, които е имал през есента.

"Знам, че сте гладни за новини, но няма какво да ви кажа. Работим здраво всеки ден и се готвим за втората част от сезона. След подготовката ще проличи какво сме свършили.

Няколко път повторих, че съм доволен от отбора си и се радвам, че сме сериозен тим. Със сигурност няма да сменяме 6-7 човека, което е позитивно. В ЦСКА винаги е възможно някой да бъде продаден, а след това ще реагираме. Дали ще има нов играч или няма да има, всичко е относително.

Кой е най-близо до това да бъде продаден? За съжаление няма да съм аз (смее се). Честно да ви кажа, не знам. Това не е моя работа. Мога да ви кажа на база на логиката името на най-интересните и най-скъпите играчи, нов това всички го знаят. Аз лично нямам информация, тъй като при интерес към наши играчи, никой не ми казва. Не искам никой да бъде продаден. Аз искам да запазя отбора си от есента.

Люпко Петрович е край нас всеки ден. Постоянно говоря с него и се наслаждавам на комуникацията с него. Той ще пътува с нас за Испания и ще бъде с отбора всеки ден, за да можем да работим заедно.

За нови договори на Тиаго и Черниаускас трябва да попитате тях. Знам, че такова е желанието на клуба и има някакви оферти. Всичко останало е въпрос на преговори. Двамата тренират добре и от моя гледна точка за тях няма проблеми в ЦСКА. Какво правят с мениджърите си, аз не мога да знам.

Винаги търсим играчи, които да повишат нивото ни. Обсъждаме много имена, но няма нищо конкретно. Опитваме се да подобрявам отбора си. Надявам се през пролетта играчите да се представят по-добре от първата част на сезона. Работим върху редица детайли от физическа гледна точка. Бяхме много силни в началото на сезона и след това загубихме мощта си. Сега искаме да избегнем този спад и да сме мощни през цялата пролет.

ЦЕНАТА НА ДЕСПОДОВ СТРЕСНА ЕДИН ОТ ФАВОРИТИТЕ И ГО ОТКАЗА

Все още имаме два мача с Лудогорец. По време на паузата всички мечтаят за големи неща. Вярваме, че можем да направим чудото, но всичко е възможно", заяви Ел Маестро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички