Eл Маестро: Изненадващо, но Мауридес не е качил килограми


Eл Маестро: Изненадващо, но Мауридес не е качил килограми
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1346 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро даде първата си пресконференция за новата година, на която сподели впечатленията си от подготовката на тима. Наставникът говори и за състоянието на нападателя на "червените" Мауридес, като сподели, че той се намира в изненадващо добра физическа форма.

"Мауридес изненадващо е в добро състояние. Не е качил килограми, което е добра новина. Сега имаме четири седмици и половина, за да го вкараме в оптималната форма", сподели Ел Маестро, който коментира ситуацията и около другия нападател на "армейците" - Кирил Десподов:

"Логично е човек да си помисли, че новините за интерес към Десподов могат да му повлияят психически. Аз обаче съм изненадан в положителен смисъл от начина, по който тренира и се готви с отбора. Изглежда концентриран, мотивиран и уверен. Много се надявам, че това няма да се промени и след 31 януари. Към момента съм много доволен от работата му."

Нестор Ел Маестро коментира ситуацията и около друг играч на ЦСКА - Жеферсон. Оказа се, че бразилецът има семейни проблеми, които все още го задържат в Южна Америка: "Жеферсон все още в Бразилия. Вчера говорих с него в Бразилия. Има някакви семейни проблеми, но не искам да влизам в подробности. Нещо свързано със сина си."

"Ще се присъедини към отбора в Испания. Това не е идеалната ситуация, тъй като ще закъснее с две седмици. Това обаче няма да е първият случай, в който бразилски футболисти закъснява. Аз ще работя с него, за да го вкарам във форма", добави още Ел Маестро.

Междувременно голямата трансферна цена на Кирил Десподов стресна и отказа един от сериозните кандидати за привличането на играча. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички