Димитър Пенев поиска треньорска смяна и промяна в играчите


Димитър Пенев поиска треньорска смяна и промяна в играчите

5058 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира жребия за Купата на България, който отреди "червените" да приемат Ботев Враца на 1/4-финалите.

"Няма доволен или недоволен. По-важното е самите футболисти да подобрят играта си, отношението вече някой са по 2-3 години в ЦСКА. Разбрали ли са, че играят в този клуб.. Ако не са, да се откажат. Нелек жребий, когато се играе за купи, четвъртфинали, полуфинали. Всеки има амбиции, домакинството е предимство, но всичко зависи от играчите", сподели Пенев, който по традиция бе на тегленето. 

"Имаме да си връщаме на Лудогорец, на Левски – те на нас имат. Може би тук вече феновете ще бъдат по-малко в сравнение с другите. От моя страна трябва да има промени, но те много често се губят мислите на играчите за кой отбор играят. Аз говоря за ЦСКА. Неминуемо трябва през пролетта да има 20-30% отгоре на това, което видяхме досега. По задължение трябва да сменим треньора, но когато няма добри резултати, кой е виновен? Треньорът”, завърши Димитър Пенев. Пълният жребий - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички