Димитър Пенев обясни защо жребият в Нион е бил неприятен за него


Димитър Пенев обясни защо жребият в Нион е бил неприятен за него

2310 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев говори пред медиите за разигралата се драма около неучастието на ЦСКА в Лига Европа.

"Десет минути преди да започне жребието - можем да участваме по отношение да присъстваме, но наредба на главния секретар... Само като зрител. Ние какво да правим? - Да си дадем документите, да ги върнем - не. С тях бяхме до края, наблюдавахме другите. Неочаквано от Русе представителят техният беше на почивка близко до залата за теглене на жребия. Той се яви, честитихме си всичко там, но нещата са от по-рано, продължават и днес и утре. Окончателно, вероятно, във вторник сутринта ще бъде всичко ясно.", каза Пенев.

"Не беше неприятно. Има десетки, стотици мои колеги от ръководството, с които се познаваме. На всяка една крачка, всеки един метър се поздравявахме. То не се обръща внимание за нашето участие, защото има много нови отбори, които ще направят изненада на клубно и на национално ниво."

"Дори имаше един въпрос към представител на БАТЕ Борисов. Питам го - защо не пуснахте вашите състезатели срещу нашия национал. Ако бяха те, щяхме да победиме. Той само се усмихна, вика "Пена, спокойно".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички