Десподов скочи на Гошо Петков: Той нареди на крайния защитник да ми счупи крака


Десподов скочи на Гошо Петков: Той нареди на крайния защитник да ми счупи крака
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2052 0

Отборът на Славия постигна една от най-големите си победи за сезона, след като се наложи над ЦСКА с 1:0. Единственото попадение в срещата вкара Янис Карабельов, а в срещата имаше сериозни скандали, червен картон и безброй спорни ситуации.

След края на срещата пък звездата на "червените" Кирил Десподов шокира с изказването си, че Георги Петков е наредил на Сашо Александров да влезе грубо в краката на атакуващия играч, което бранителят направи и получи втори жълт картон.

"Като не вкарваш, ще ти вкарат. Изпуснахме две ситуации през първото полувреме. Славия се възползва от една грешка. Преди да ме удари десният бек, Гошо Петков се провикна отвън: "Счупи му крака". Глезенът ми в момента е много надут. Това не е добре за футбола. Не може един вратар с толкова голяма кариера да говори така. Досега имах уважение към него, но вече не. За съжаление, двамата сме съотборници в националния отбор. Това е недопустимо. Нека признае, ако е мъж. Какво да коментирам този съдия? Според вас имаше ли дузпа? Дай да си говорим честно. За съжаление, съдиите помогнаха на Славия и не за първи път. Как да имаш желание да играеш. Аз съм на 22 години и съм разочарован. Не искам да говоря. Много е жалко, че се оправдаваме със съдии. Говорим с факти. Имаше дузпа срещу Малинов. Радвам се, че ще играем с добри отбори с националния ни тим. Нека се концентрираме върху ЦСКА. Радвам се, че помагам на националния отбор", коментира Десподов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички