Бодуров: Сякаш сме черна котка за Лудогорец в турнира за Купата на България


Бодуров: Сякаш сме черна котка за Лудогорец в турнира за Купата на България
Снимка: принтскрийн

3311 0

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров изрази радостта си от факта, че "червените" надиграха с 1:0 Лудогорец в Разград. По този начин тимът се класира за 1/2-финалите в турнира за Купата на България.

"Много себераздаване, много характер. Играхме добре, имахме още възможности, които не успяхме да вкараме, но е важното, че победихме и продължаваме напред. Лудогорец е класен отбор, играем на техен отбор и имаха една възможност, която те изпуснаха.

Подготвихме се добре, разучили сме ги, тренирахме добре. Един мач решава тука всичко, но и късметът бе на наша страна, за да продължим. Победата е много сладка, защото играем срещу силен съперник. В турнира за Купата ние сме им черна котка може би.

Може да се каже, че сме фаворити, но знаем, че другите отбори също се борят за това отличие. Може да сме лек фаворит, но няма да ни е лесно. 

Психологическо предимство преди мача в събота нямаме. Трябва ни мисъл и нагласа за победа и да надиграем отново Лудогорец. Това е моето желание. От психическа гледна точка нямаме проблем, те също нямат. Физически сме готови за съботната среща", заяви Николай Бодуров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички