Белчев: Възпитан съм да нося отговорност, когато нещата, които са ми възложени, не са изпълнени


Белчев: Възпитан съм да нося отговорност, когато нещата, които са ми възложени, не са изпълнени
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3031 0

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе видимо разочарован от загубата от Левски и във втория 1/2-финал за Купата на България. Той заяви, че поема вината за неуспехите в последните няколко мача. Специалистът разкри и какво е състоянието на Фернандо Каранга, който напусна с контузия.

"Страшно разочарован съм. Не можахме да покажем футбола, който ни носеше победи до сега. Левски беше с 10 човека, а не можахме да намерим слабите места, за да ги победим. Играхме един час с човек повече, но не направихме нищо креативно в атака. Залогът беше голям и момчетата го знаеха.

Резултатът от първата среща тежеше, но не трябваше тогава мачът да свърши така. По този начин щеше днес да ни е по-лесно. Поемам отговорността за тази загуба. Бъдещето ми ще бъде решено от ръководството на клуба. Когато няма резултати, някой трябва да носи отговорност. Аз съм възпитан да нося отговорност за нещата, които се очакват от мен, но не се постигат.

Не знам още какво е състоянието на Каранга. Утре ще правим резонанс, но нещата не изглеждаха добре. 

Сезонът за нас обаче е неуспешен. Имаше големи очаквания към нас, за което поемам вината. Момчетата бяха готови, но не се получи", коментира Белчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички