Белчев: Още не знаем дали ще участваме в Лига Европа, или не


Белчев: Още не знаем дали ще участваме в Лига Европа, или не
Снимка: БГНЕС

1997 0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели плановете на тима за старта на подготовката на отбора.

"До края на седмицата ще тренираме в София и в събота заминаваме за Австрия. Работи се по селекцията, имайте още малко търпение. До края на седмицата се надявам, че ще бъдат оповестени първите нови футболисти. За постове още не е коректно да коментираме.

До края на седмицата трябва да се съберем целия отбор. Пуснах националите до петък. Също Стойчо Атанасов, Тонислав Йорданов и Ангел Лясков. До петък трябва всички да се присъединят”, коментира Стамен Белчев пред официалният сайт на клуба.

Съставът се събира за първа тренировка днес в 17:00 часа на базата в Панчарево, като заниманието е закрито за фенове и медии.

ЦСКА ще се подготвя на Панчарево до събота (17 юни), когато лети за алпийската страна. "Нека феновете имат малко търпение. Засега няма нищо ново. Надявам се четвъртък, петък може би да има открита тренировка. Тепърва ще преценим как ще продължава подготовката, защото още не знаем дали ще участваме в Лига Европа или не. Съобразяваме се с това и не избързваме с плановете. Нека да изчакаме последното решение дали ще участваме или не и спрямо това ще направим програмата". 

В същото време стана ясно, че клубът финализира преговорите за продажбата на трима състезатели в отбори от Първа професионална лига.Вратарят Александър Конов и Красимир Станоев ще преминат в състава на Дунав за новия сезон. Румен Руменов пък ще подсили Етър Велико Търново, който се завърна през това лято в елита на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички