Авторът на един от най-красивите голове в Първа лига е пред трансфер в ЦСКА


Авторът на един от най-красивите голове в Първа лига е пред трансфер в ЦСКА
Снимка: Иван Йочев

3670 0

Ръководството на ЦСКА продължава да работи по трансфера на Кирил Десподов. Желаещите за привличането на младата звезда на "червените" не са малко, но към момента сделката се бави заради сумата от 3 милиона евро, която на "Българска армия" са поставили за своя футболист.

Евентуалната продажба на Десподов пък може да върне в Първа лига авторът на един от най-красивите голове по нашите терени. Колумбиецът Данило Асприля, който бе част от състава на Литекс през 2015 година, сега попадна в радара на "червените", пише "Меридиан Мач".

В момента 30-годишният колумбиец е собственост на Ал Аин от ОАЕ. В клуба обаче нямат намерение да разчитат на него и той е свободен да си търси нов отбор. В последните два сезона Асприля е бил даван под наем в саудитския Ал Фейха, за който е записал 29 мача и е реализирал 14 попадения.

ЦСКА ПРЕПОДПИСА С ОЩЕ ЕДИН ТИТУЛЯР

През 2015 година воденият от Лупко Петрович тим на Литекс печели домакинството си в Ловеч над шампиона Лудогорец с 2:0. Именно Асприля открива резултата, като успява да мине през почти целия отбор на Бруно Рибейро, за да се разпише.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички