8-цифрена сума ще е бюджетът на ЦСКА при Божков?


8-цифрена сума ще е бюджетът на ЦСКА при Божков?
Снимка: БГНЕС

1516 0

Истински златен дъжд ще се излее над ЦСКА, ако се случи очакваното влизане на Васил Божков в клуба. Бюджетът на "червените" се очаква да гони 10 млн. лв., като 6 млн. от тях ще бъдат осигурени от бизнесмена.

Поне още 3 млн. лв. трябва да се осигурят от продажба на билети, играчи, участие в Европа, телевизионни права, продажба на фенартикули, реклами и други подобни пера, пише вестник "Тема Спорт".

Ако това се осъществи, ЦСКА на практика ще разполага с много по-голям бюджет от всички останали отбори в елита, с изключение на Лудогорец, но ще се конкурира с този на разградчани.

Все още няма официална информация за плановете на Васил Божков и дали ще се осъществи преименуването на Литекс на ЦСКА и преместването му в София. Очаква се днес да има такава и двамата да обявят плановете си.

Към този момент няма как да е ясно и какво се случва с треньорския пост и дали на него ще бъде Любо Пенев, който приключи сезона с "червените", Красимир Балъков, който води Литекс или ще се търси съвсем различна фигура.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички