5 причини, които спират Томов да даде акциите на ЦСКА


5 причини, които спират Томов да даде акциите на ЦСКА

2246 0

Бившият адвокат на ЦСКА Радостин Василев продължи с днешната си атака по Александър Томов, заявявайки че главният акционер на "червените" няма да се раздели в никакъв случай с акциите си. Ето и причините за това*:

Защо Томов не иска да освободи клуба от присъствието си и не иска да предаде оперативната власт на друг?

1. Ще бъдат осветлени всички документи, подписани от Тодоров, което ще е пагубно за Александър Томов, Александър Тодоров и вероятно бившия треньор и семейството му. Ще се разбере фалшив ли е балансът на дружеството.Вероятно ще бъдат открити документи за огромни кухи задължения към един новоизлюпен мениджър. Може би пак ще се касае за извършено престъпление и затова Томов не иска да чуе думата Синдик. Синдикът ще сезира прокуратурата за евентуални нередности на изброените лица и само Синдик или нормално управление с доста пари могат да оставят ЦСКА жив.

2.Ще станат ясни реалните дългове на ЦСКА и митът за спасението и голямото изчистване ще рухне. Ще се замни с действителността на голямото загробване, което тези лица са направили. Ще стане ясно как се е финансирал клуба и 100% липса на участие от Александър Томов във финансирането. Ще се проследят паричните потоци.Ще видим в кой джоб има 5 лева.Ще видим къде са парите от Мерсин и Буш? Ще станат явни договори за заем от Лира Инвестмънт към ЦСКА с 32% годишна лихва и то при положение, че същите тези средства са предоставени от Инджов и Манджуков на Лира Инвестмънт като заем без лихва, а със залог на акции. Ето ви един модерен финансов инструмент за източване.

3. Ще настъпи ад под небето за хората, които в момента "спасяват" личните си сметки. За тях спасение няма и ако Инджов и Манджуков сезират прокуратурата за евентуални злоупотреби.Те са акционери в клуба.

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА "СПАСИТЕЛЯ". ТОЙ ЩЕ УНИЩОЖИ ЛЮБИМИ НИ КЛУБ. ТОВА ВИ ГО ГОВОРЯ 2 ГОДИНИ. ВЧЕРА КАЗВА ИНДЖОВ ДА ДАРИ АКЦИИТЕ НА ФЕНОВЕТЕ, А ДНЕС, ЧЕ С ТОВА ДЕЙСТВИЕ СЕ ЦЕЛИ ИЗКОРМВАНЕ НА ЦСКА.ТОЯ ЛУД ЛИ Е?

Още ли очаквате Томов да се махне доброволно от ЦСКА?

*Текстът е публикуван без редакторска намеса

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички