Вуцов определи футбола си за наивен, но не вярва да го сменят


Вуцов определи футбола си за наивен, но не вярва да го сменят

948 0

Велислав Вуцов не вярва да го уволнят, въпреки слабите игри и негативните резултати на "Ботев". Въпреки това Вуцов очевидно отчита грешките си и даде заден относно стила, който се опитва да наложи при "канарчетата". След загубатат от Славия с 0:3 той изненадващо не обвини съдията. Ето какво каза Вуцов пред Диема.

"Изводите ще ги правим след ден-два. Аз лично виждам някои неща. Огънахме се. Искам да играем романтичен футбол, да си подаваме, да доизкусуряваме, от всяка ситуация да извличаме красивото, но футболът е прагматичен, файда от всичко това няма. Футболът не е игра на красота, а на прагматичност. Гледах статистиката след мача с Левски миналия кръг и те са ни надиграли само в единоборствата, а загубихме с 0:3. Днес е същото, но файда няма. Това, че създаваш положения, не значи че си вкарал гол. Пропиляхме 5-6 добри ситуации за гол, после в неподходящи моменти допускаме. Направихме страшно груби индивидуални грешки", започна Вуцов.

"Показахме наивитет, резултатите ни тежат, напрежението е голямо, медиите "сменят" всички в "Ботев" - футболисти, треньори, но не вярвам да стане така. Все пак това им влияе на психиката на играчите. Единственият лек е да се успокоим, в момента сме в дупка. Надявам се на победа срещу Локо за Купата и после срещу Хасково за първенство и да се борим за шестицата", каза още той.

Вуцов внесе и яснота относно контузията на Алекс Колев, който напусна терена още в третата минута.

"Той отиде на снимка, първоначалните информации са за тежко усукване на коляното. Да се надяваме, че няма да отсъства много време".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички