Вуцов готви куп ротации за дербито на Тракия


Вуцов готви куп ротации за дербито на Тракия

3090 0

Сериозни промени в титулярния състав за домакинството на Берое в петък обмисля треньорът на Ботев Велислав Вуцов, пише "Тема спорт". След неубедителните игри в последните мачове на пейката ще седне вратарят Адам Стаховяк, като мястото му ще заеме Михаил Иванов. Полякът скъса нервите на спортно-техническото ръководство с гафовете си, а чашата на търпението преля след детинската грешка, която допусна при първия гол на Локомотив Сф в "Надежда". След това Ботев загуби с 1:3.

Филип Филипов пък ще излезе ляв бек на мястото на наказания за една среща Божидар Васев, френският централен защитник Роман Инез също игра слабо, но дали ще отстъпи мястото си на Радослав Терзиев, ще се решава в последния момент.

В халфовата линия Мариян Огнянов е неубедителен и вместо него може да започне Горан Галешич. Дилемата на Велислав Вуцов е нападението. При лошо време и тежък терен ветеранът Иван Цветков ще остане резерва за сметка на снажния и мощен Александър Колев, който ще партнира на Цветелин Чунчуков. Очаква се в групата на Ботев за мача с Берое да влезе още един нападател - Момчил Цветанов.

Вчера "канарчетата" започнаха тренировки за мача със "заралии". "Жълто-черните" вече се готвят на базата си в Коматево. В последните две седмици те ползваха стадион "Беркут" в Брестник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички