Вили взима желан от ЦСКА босненец в Ботев (Пд)


Вили взима желан от ЦСКА босненец в Ботев (Пд)

897 0

Треньорът на Ботев (Пд) Велислав Вуцов се похвали с ново попълнение в отбора. При "канарчетата" от Пловдив пристига босненецът Горан Галешич. Футболистът вече е минал медицински прегледи успешно и до края на деня трябва да подпише договор с Ботев. Галешич пристига при "канарчетата" като свободен агент. До преди десетина дни той е бил футболист на Копер, но е разтрогнал контракта си.

"От две години следя изявите му и знам, че е добър футболист. Може да допълни нашия отбор, коменитра Вили Вуцов. - Той е офанзивен халф. Силният му крак е левият. Момчил Цветанов е със силен десен крак. Внасяме нужната класа и конкуренция в атака. Ние по-добре се справяме в атака. Нямаме мач без отбелязан гол".

Галешич е бивш младежки национал на Босна с 9 мача и едно попадение в периода 2009-2010. Роден е на 11 март 1989 г. и започва кариерата си в словенския ХИТ (Горица) от 2007 до 2012 записва 103 мача и бележи 22 попадения, следва кратък престой в Беершот (12 мача без гол). През зимата на 2013 е пред трансфер в ЦСКА, но се отказва да премине на "Армията" и отива в словенския Копер (13 мача и 3 попадения), а след това подписва с Хайдук (Сплит), но така и не играе в нито един мач. През миналия сезон отново се завръща в Копер и записва 29 срещи, в които бележи 10 попадения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички