Вили Вуцов шокира: Целта ни е оставане в групата


Вили Вуцов шокира: Целта ни е оставане в групата
Снимка: БГНЕС

919 0

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов шокира с изказването си на пресконференцията преди мача с Черно море, че целта на отбора е оставане в групата. Думите му показаха, че състоянието в клуба е по-лошо, отколкото изглежда.

"До този момент ни се падаха все по два мача на седмица. В подобен цикъл най-важното бе да се възстановят играчите - физически и психически. Сега се радвам, че имахме цяла една седмица да работим спокойно. Наблегнахме на по-здрави физически упражнения. Мисля, че свършихме добра работа през тази седмица. Опитахме се да изчистим някои детайли.

Има и неща, които не ми харесаха. Не бягам от това да си призная, че имаме проблеми. При нас е ясно. Има проблеми във финансирането, както и има хора, които не са склонни да променят статуквото си в отбора. Става дума за чужденците. Този проблем до седмица ще бъде решен. Не сме гонили никой, но не задържахме хора, които не искат да останат.

Футболът е бизнес и в този бизнес се знаят условията. Тези играчи, които останаха... с някои сме в напреднали преговори и може да останат. За двама съм сигурен, че ще си ходят. Тук преди е било едно много добро ниво, а сега сме на едно нормално ниво.

Целта е да останем в групата. В следващите два мача ще стане ясно какви могат да ни бъдат амбициите. Само стабилизиране мен не ме топли. Искам надграждане. Доволен съм от младите, даваме им шанс и те израстват", каза треньорът на "канарчетата".

"Аз съм убеден, че до 10 дни ще има още нови играчи. С Пламен Николов подписахме. Днес по обяд ще има още едно ново име в отбора. Освен това има още едно момче, с което преговаряме. Няма да взимаме играчи, които да са контузени. Може да вземем под наем футболисти, но ще имаме уговорка те да остане след това.

Аз съм говорил за трима от Литекс, но ще видим какво ще стане. За Доре не е ставало дума на този етап. Незаменими няма. Има такива, които са много важни", каза Вуцов, който коментира и предстоящата среща с Черно море:

"Чака ни тежък двубой, но като цяло в първите шест мача няма да ни е лесно. Трудно ще е, но излизаме да играем футбол. Единствената ни нагласа е само за победа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички