Вили Вуцов: Очакват ни още много загуби


Вили Вуцов: Очакват ни още много загуби
Снимка: БГНЕС

1027 0

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов побърза да се застрахова, като заяви, че изобщо не се притеснява от още лоши резултати на своя отбор. Причината за това изказване на Вуцов със сигурност е тежката програма на „канарчетата”. Треньрът каза още след загубата с 0:2 от Санкт Пьолтен, че има желанието до 2-3 дни да проведе среща с всеки футболист и да разбере кой има желание да продължи да играе в отбора.

"Тези млади хора имат нужда от подкрепа, ако има вина – нека се излива върху мен. Аз се боря, гарантирам ви, че ще се боря да последната секунда. Отборът играе бавно и на чужд терен има уплах. Аз лично не очаквах, че ще играем толкова лошо. Фактите са такива. Ранният гол ни отряза крилата. Пътят за излизане от тази ситуация е само един – работа. Ако трябва по цял ден ще стоим на стадиона. Четири или пет човека са титуляри от миналата година, няколко от тях са разколебани, тук ли са, не са ли тук. Мачът беше лош от всякакво естество. Въпреки това, имахме няколко ключови момента, но заслужено загубихме. Не се страхувам, че ще има още лоши резултати – програмата ни е тежка“ - каза треньорът на „жълто-черните”.

"Искам до 2-3 дни да седна с всеки един футболист да разговарям на индивидуален разговор, за да разберем кой иска да си тръгне, на никого няма да се обидя. Стискаме си ръцете с всеки един и продължаваме да работим“ - сподели Вили Вуцов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички