В Ботев се готвят за промени


В Ботев се готвят за промени
Снимка: Официален сайт на "Ботев" (Пловдив)

1162 0

През следващите месеци може да има промяна в собствеността на Ботев, коментира изпълнителният директор Тервел Златев. Той няма притеснения относно документите за лиценза, като пред Diema Sport коментира, че още от лятото на 2014 г. е обмисляно как отборът да няма проблем с получаването на лиценз за следващия сезон.

„При нас се получи прехвърляне на мажоритарния пакет акции от инфрастуктурна компания към сдружението на феновете, което и преди това беше носител на акции. По този начин г-н Цветан Василев даде отново възможност на сдружението, където членуват хора, милеещи за клуба, да намерят нов благодетел“, добави той.

Златев изрази надежда в следващите месеци да има яснота дали ще настъпят промени относно собствеността на Ботев.

„От доста време водим разговори с футболистите, чиийто договори изтичат, и те имат желание да останат и да продължат с Ботев. Изчаква се да се види до каква степен ще се отрази промяната в собствеността. После ще се опитаме по възможно най-бързия начин да удължим техните контракти“, допълни още той

По думите му, легендата Иван Цветков сам ще прецени дали да продължи футболната си кариера или ще помага по друг начин на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички