В Ботев (Пд) взеха решение за треньорския пост през 2020 година


В Ботев (Пд) взеха решение за треньорския пост през 2020 година
Снимка: https://fcarda.bg/

1784 0

Ферарио Спасов ще продължи да води Ботев (Пловдив), пише "Тема Спорт". Специалистът пое временно "канарчетата" след освобождаването на Желко Петрович заради поредицата от слаби резултати и игри.

Преди това той бе шеф на школата на "жълто-черните". Под негово ръководство обаче Ботев записа седем поредни победи - една за Купата и шест за първенството. Тимът се класира за четвъртфиналите за Купата на България, където ще приеме втородивизионния Ботев Гълъбово и ще зимува осми на точка от шестия Черно море. Спасов изпълни и друга поставена му задача - да залага на все повече млади играчи от школата.

Договорът на българския специалист е до края на 2019 г., като до дни двете страни ще подпишат нов, който ще е за 1,5 години. Всички футболисти държат Спасов да продължи работа с тях и това до голяма степен е убедило ръководството да го остави начело на тима. Това е втори период за Феро начело на Ботев (Пловдив), който води през есента на 2012 година, но после бе сменен от Станимир Стоилов. А кой младежки национал на България следи клубът вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички