Тошко Неделев призна, че турски тим се е отказал от него и дали има още оферти


Тошко Неделев призна, че турски тим се е отказал от него и дали има още оферти
Снимка: БГНЕС

1143 0

Футболистът на Ботев Пловдив Тодор Неделев говори за предстоящия мач с Локомотив Пловдив, както и дали има оферти от чуждестранни отбори за него. Той разкри, че от Трабзонспор са се отказали от него.

"Не съм решил все още къде ще продължа. Тази оферта, която имаше, за съжаление, отпадна от Трабзонспор. Имам договор с Ботев. Трансферният прозорец е до септември. Има време. Сега е важно да тренирам добре и да давам максимума за отбора. Трабзонспор се отказаха. На този етап няма друга оферта към мен", заяви Неделев.

Относно предстоящото пловдивско дерби: "Мисля, че сме напълно готови за този мач. Има нови футболисти, като за това кратко време се напаснахме. В неделя излизаме само за победа. Разузнахме отбора на Локомотив. Знаем силните и слабите им страни. Ще гледаме да се възползваме от техните слаби страни. Надяваме се с една борба и хубава игра да успеем ги приземим. Те са в голям подем от година и нещо. Играят добре. От доста време са в този отбор. Надявам се с цялото раздаване на терена да успеем да ги победим“, каза още Неделев. Само преди няколко дни пък от Ботев Пловдив се разделиха с четирима от играчите си - ето с кои.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички