Sportline.bg научи: Българин може да заиграе с Роналдиньо и Ето'о


Sportline.bg научи: Българин може да заиграе с Роналдиньо и Ето'о

2531 0

Български футболист съвсем скоро може да заиграе в един отбор с една от иконите на футбола през 21-и век - Роналдиньо, научи Sportline.bg

Защитникът на Ботев (Пловдив) Даниел Златков, популярен във футболните среди като БГ Роналдо, е искан силно от турския Анталияспор.

Турският клуб иска да популяризира футбола в града, като ще налее сериозна сума през това лято. Отборът вече е отправил официално предложение към Ботев (Пловдив), като сумата е между 300 - 500 хиляди евро.

Трансферна цел №1 пред клуба е бразилският магьосник Роналдиньо, като към момента това е и единственото конкретно предложение към бившия ас на Барселона.

Носителят на "Златната топка" също така е навиван за Анталияспор от Самуел Ето'о, с когото заедно спечелиха Шампионска лига на "Камп Ноу". Камерунският стрелец получи заплата от 3.3 милиона евро годишно, което говори достатъчно за финансовия ресурс на Анталияспор.

Даниел Златков вече обмисля предложението на турския клуб, който има конкуренция от Гърция за подписа на българския защитник. Едва ли обаче БГ Роналдо ще изпусне шанса си да играе със световни величия като Роналдиньо и Ето'о.

В Анталияспор играе и Райс М'Боли, който записа солидна кариера с екипите на Славия и ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички