След "Левски", и азери дебнат Мариян Огнянов


След "Левски", и азери дебнат Мариян Огнянов

853 0

Един от лидерите на "Ботев" (Пловдив) - Мариян Огнянов, освен от "Левски" е желан и от чуждестранен клуб. Според "7 дни спорт" става дума за тим от Азербайджан.

Представители на азерите са го гледали на живо по време на гостуването на ЦСКА. От въпросния клуб се очаква да наблюдават играча и в някой от оставащите мачове до края на сезона. 26-годишният халф бе следен от тим от бившата съветска република и през есента. Засега не е ясно дали става дума за един и същи клуб.

Договорът на Огнянов с "Ботев" (Пд) изтича след края на сезона. Идеята на азерите е да го привлекат като свободен агент през лятото. На този етап кандидатът за подписа на играча е в изчаквателна позиция, като от мениджърските среди твърдят, че все още не е осъществен контакт с него.

Самият Огнянов вече в няколко поредни трансферни прозореца не пожела да се завърне на "Герена”. Халфът е изключително лоялен към "Ботев" (Пд), след като пловдивският клуб му помогна в труден момент от неговата кариера. Той го доказа миналото лято, когато след катаклизмите около КТБ халфът, без да се двоуми, бе сред първите, които приеха да останат в "Коматево" въпреки установения таван на заплатите от 3000 евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички