Скандал в "Ботев" Пд! Изгониха футболист 30 минути, след като подписа


Скандал в "Ботев" Пд! Изгониха футболист 30 минути, след като подписа
Снимка: Официален сайт на Ботев

1433 0

Скандал се развихри в "Ботев" (Пловдив) само няколко дни след началото на подготовката за новия сезон. Даниел Младенов е подписал договор с "канарчетата" в четвъртък вечерта, а само 30 минути по-късно треньорът на "жълто-черните" Петър Пенчев е решил, че бившият играч на "Левски" вече не му е нужен. Това разкри мениджърът на играча Милко Бански пред Канал 3.

Агентът каза още, че една от вероятните причини Иван Цветков да не остане в "Ботев" (Пловдив) е именно липса на качества у треньора и отношението му към състезателите. Мениджърът допълни, че се е запознал по детайлно около обстановката в клуба и е разбрал защо един от най-обичаните играчи - Иван Цветков си е тръгнал. Като част от неговата работа му се е налагало да разговаря с доста играчи и е разбрал много неща, но не иска да слага ”сол в раната” на феновете на "Ботев".

Оказа се, че Даниел Младенов е трябвало да подпише договор още в понеделник, но по-незнайни причини се е забавил чак до четвъртък. Като трите дни, в който Младенов е тренирал с пловдивчани той не е бил на проби, а просто е изчаквал да стане играч на "жълто-черните".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички