Шиляк пред уволнение - Монтана решава съдбата му


Шиляк пред уволнение - Монтана решава съдбата му

1093 0

Монтана може да реши съдбата на още един треньор на "Ботев" (Пловдив), твърди "Тема Спорт". Ръководството на "канарчетата" е вдигнало мерника на словенския наставник Ермин Шиляк след серията от три поредни загуби в "А" група. "Жълто-черните" паднаха поред от Литекс (0:2), Лудогорец (1:2) и "Левски" (0:1), като играта бе далеч от познатата за отбора. Тимът се свлече на предпоследното девето място, на 2 точки зад вечния враг Локомотив (Пд).

Както е известно, в началото на сезона Монтана разби на "Огоста" "Ботев" с 6:0 и това коства поста на Петър Пенчев, който бе наследен от Шиляк. Сега при нова загуба от новака в "А" група съдбата на Пенчев ще последва и словенецът.

Изказването на спортния директор Георги Марков след загубата на "Герена" същоо насочи към такива мисли. "Не съм доволен. Имам претенции към него (визира Шиляк), аз ли да бъда треньор", заяви шефът при "канарчетата".

Според запознати с делата в Коматево "Ботев" вече има готов вариант за нов наставник. Става въпрос за бившия треньор на Локо (Сф) Димитър Васев. Една от причините той да откаже преди дни на Пирин е именно възможността да поеме "канарчетата", твърди изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички