Септември и Ботев разделиха точките на "Васил Левски"


Септември и Ботев разделиха точките на "Васил Левски"
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

780 0

Отборите на Септември и Ботев Пловдив направиха равенство 1:1 в мач от 17-ия кръг на Първа лига, игран на Националния стадион „Васил Левски“.

В 21-та минута главният съдия на срещата Станислав Ставров отсъди дузпа в полза на „канарчетата", заради закъснял шпагат на Георги Стоичков срещу Густаво Афонсо. Зад топката застана Тодор Неделев, който с техничен удар реализира за 1:0 в своя юбилеен мач № 100 с екипа на „жълто-черните“.

След почивката домакините наложиха траен натиск в търсене на изравнителния гол и успяха да стигнат до него в 53-та минута. Крилото на Септември Крис Гади вкара с глава, след като получи перфектен пас от Георги Стоичков. Французинът бе оставен абсолютно непокрит и след мощен изстрел разстреля Иван Чворович за 1:1.

В последните секунди на мача футболистите на Николай Митов можеха да спечелят трите точки, но невероятна намеса на Цветомир Панов запази равенството в срещата. Елтон отправи хубав удар към вратата на гостите, но Панов съумя да избие от голлинията и да спаси точката за своя отбор.

След срещата играчите на Николай Киров заемат четвърто място с актив от 27 точки, докато Септември е десети с 20 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички