Психолози работят с играчите на Ботев Пд преди дербито


Психолози работят с играчите на Ботев Пд преди дербито
Снимка: Sportlive.bg/Елин Андреев

3400 0

От Ботев Пловдив търсят начин да изкарат отбора от кризата, в която се намира. От началото на първенството тимът не показва потенциала, който безспорно има. Преди дербито с Локо от щаба на жълто-черните са решили, че все пак трябва да намерят начин да вдигнат отбора. За целта са наели психолози, които да работят с играчите.

Двама психолози са се заели вчера и днес с футболистите с надеждата Ботев да покаже ново лице в дербито. Това е световна практика, която прилагат много европейски отбори, а напоследък и български. Интересното е, че точно градският съперник Локо също се довери на психолози през пролетта, пише "Тема спорт".

Преди дербито пък жълто-черните са решили да повикат и свещеник, който да отслужи водосвет за благоденствие на отбора. В редиците на феновете настроението е приповдигнато, след като преди дни официално бе подновено строителството на стадион "Христо Ботев".

Собственикът на клуба Георги Самуилов тогава беше попитан дали ще разговаря с играчите за мача с Локо, но заяви, че няма такива планове: "Няма да се срещам с футболистите. Какво да ги мотивирам? Това е работа на треньора и на спортния директор", заяви Самуилов. Той също така им пожела да са горди, защото, "когато паднем, срама го берем ние".

Преди няколко дни пък стана ясно, че капитанът на "смърфовете" Димитър Илиев не попада в сметките на Красимир Балъков за евроквалификацията с Англия. Как коментира това решение таранът може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички