Предлагат на "Ботев" нападател, вкарвал за Байерн


Предлагат на "Ботев" нападател, вкарвал за Байерн

965 0

28-годишеният нападател Саер Сене, минал през отбори като ПСЖ и Байерн, е бил предложен на "Ботев" Пд, съобщава PlovdivDerby.

Тепърва в клуба ще взимат решение, дали да поканят играча, а и не е ясно дали самият той ще иска да кара проби в клуба.

Сене започва кариерата си "Б" отбора на ПСЖ преди да бъде освободен през 2005 година. Той играе по долните дивизии на Фрация до 2007-а, когато се мести в Германия, за да се присъедини към Зоненхов. Той прекарва там 2 години, последната от която много успешна (52 мача, 26 гола).

През 2009 година Сене се присъединява към европейският гранд Байерн като част от втория отбор на клуба. Той участва в няколко мача на първия отбор, като дори вкарва гол на Милан в турнира Ауди Къп. Няколко пъти попада в първия отбор на баварците в Бундеслигата и в мачове от Шампионската лига, но не записва минути. Той пропуска почти целия сезон 2010/11 заради тежка контузия. Връща се в края на сезона, за да отбележи 9 гола, но само за да напусне Байерн през януари на 2012 като свободен агент.

След това предприема предокеанска авантюра в МЛС с тима на Ню Ингланд. Бележи 11 гола за тима, за да стане част от бартер и да заиграе в Ню Йорк Ред Булс през 2014-а. Последно Сене е изиграл един мач за английския Блекпул. В момента той е без отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички