Петев умува да повика Чунчуков за Италия


Петев умува да повика Чунчуков за Италия
Снимка: Официален сайт на "Ботев" (Пловдив)

2978 0

Силното представяне на нападателя на "Ботев" (Пловдив) Цветелин Чунчуков през пролетния дял може да му донесе място в мъжкия национален отбор. Селекционерът Ивайло Петев умува дали да повика юношата на "Левски" в състава за евроквалификацията с Италия на 28 март, твърди "Тема Спорт".

Чунчуков вече попадна сред избраниците на треньора на младежката формация Антони Здравков за евроквалификацията с Уелс на 31 март (вторник), но може да бъде отзован.

20-годишният футболист се превърна в основна фигура при "канарчетата". От началото на сезона той е взел участие във всички 21 мача за първенството на "Ботев", в които вкара 5 гола.

Петев трябва да обяви играчите от "А" група в средата на следващата седмица. Очаква се футболистите от елита ни да са 12 или 13.

В плановете на младия треньор са още двама играчи на "Ботев". Това са десният бек Йордан Христов и халфът Мариян Огнянов. Вероятността те да бъдат повикани за мача с Италия е по-малка от тази при Чунчуков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички