Огнянов отрече абсурдните слухове за Локо (Сф)


Огнянов отрече абсурдните слухове за Локо (Сф)

1425 0

Звездата на Ботев (Пловдив) Мариян Огнянов категорично опроверга появилите се информации, че си търси друг отбор и вече е разговарял с представители на Локомотив (София)

"Информациите за евентуално мое преминаване в отбора на  Локомотив Сф не отговарят на истината. Въобще не съм влизал в  контакт с този или който и да било друг клуб. Фокусиран съм  върху подготовката ни за пролетния полусезон и не мисля за  трансфер, това не стои на дневен ред пред мен", заяви Мариян  Огнянов пред клубния сайт на Ботев по повод спекулациите.

"Не смятам за необходимо да опровергавам всяка информация  свързана с моето име, но в случая лъжите стигат дотам, че да ми  приписват сериозни финансови претенции. Когато през лятото реших да остана в Ботев при занижени параметри, казах, че за мен  моралът във футбола е от първостепенно значение. Знам какво  направи Ботев за мен и искам да се отблагодаря, като бъда  полезен на клуба. Продължавам да мисля по същия начин и сега",  допълни Огнянов.

"Виждате, че градим нов отбор, в който има доста млади  футболисти. Желанието на всички по-опитни играчи е да помогнем,  както на тях, така и на треньорите, и с общи усилия да сглобим  перспективен отбор с бъдеще пред себе си", завърши  "жълто-черният" номер 7.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички