Неделев: "Ботев" може да бъде в челната тройка


Неделев: "Ботев" може да бъде в челната тройка

1321 0

“Благодаря на треньорите, които са гласували за мен и на моите съотборници, които допринесоха да стана номер 1 на кръга”, лаконичен бе Тодор Неделев.

Крилото на Ботев/Пд/ получи за трети път статуетката на пресклуб “България” за най-добър футболист на 10 кръг.

След 21 години “канарчетата” успяха да спечелят “Битката за Тракия” срещу традиционно неудобния Берое, а Неделев се отличи с добра игра, два гола и една асистенция.

Самият той сподели, че е очаквал завърналият се при старозагорци Мапуку със своите три гола в мача да бъде предпочетен от треньорите, но в анкетата те му отредиха второ място заедно с Джонатан Кафу/Лудогорец/ и преминалият в Локомотив /ГО/ Матиас Курьор – по 3 гласа за всеки от тях.

За Неделев са гласували 8 от общо 21 участници в допитването.

Колективът при нас винаги е бил добър, но сега сме със самочувствие от доброто ни представяне през последните мачове. Целта пред нас е първата шестица, но ако продължим да играем така може да се класираме и сред първите три отбора”, смята Неделев.

Той направи равносметка и на престоя си в Германия, като изрази съжаление, че поради контузията си преди заминаването и последвалата по-късно смяна на треньора не е получил възможност да покаже възможностите си в отбора на Майнц.

Дълго време не играх и затова предпочетох да се върна в Ботев и да възстановя формата си, а догодина отново се връщам в Майнц. Сега отново играя добре и се надявам да се представя успешно, когато отида там”.

За предстоящите три домакински мача за шампионата и купата на България “канарчетата” ще търсят победи, за да затвърдят доброто си представяне. Според Неделев то се дължи и на приятелската атмосфера в съблекалнята, липсата на напрежение и свободата и желанието, с което играят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички