Михаил Иванов: "Ботев" ме хвърли на феновете


Михаил Иванов: "Ботев" ме хвърли на феновете

1760 0

"Разтрогнах с "Ботев" по взаимно съгласие. Това бе най-удачният вариант, след като клубът не ме защити и ме хвърли на феновете. Беше най-логично да си отида". Това заяви вратарят Михаил Иванов, който пусна 6 гола във вратата си от Монтана във втория кръг на "А" група.

Загубата коства главата на треньора Петър Пенчев, както и на самия Иванов.

"Дали съм изкупителна жертва? Не. Аз, че сбърках - сбърках, но нито съм откраднал нещо, нито съм убил някого, да ми прекратяват договора заради един мач. На терена бяхме 11 човека и до 11-ата минута резултатът беше 3:0, без аз да имам особена вина. След това вече се сринах психически. Чувах и скандиранията на нашата публика... В един момент просто се отказах и психически, и физически. Това беше нещо, което беше натрупвано", допълни юношата на "Левски" пред "Пловдив Дерби".

"Радвам се, че Алекс Колев ме защити. Направиха го и Филип Филипов и Пламен Николов в съблекалнята още след станалото, когато влязоха от ръководството вътре. Единствените двама, които се осмелиха да кажат нещо, бяха те. Няма какво да кажа на шефовете на "Ботев", освен да им пожелая успех", завърши Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички