Марков: Никой не е събличал играчите на "Ботев"


Марков: Никой не е събличал играчите на "Ботев"

1184 0

Спортният директор на "Ботев" (Пд) Георги Марков отрече новината, че футболистите са били събличани от феновете, след срамната загуба с 0:6 от завърналия се в "А" група Монтана. "Никой не е събличал футболистите. Това са глупости", отсече Марков пред "Канал 3".

Той посочи, че до два дни ръководството ще избере нов треньор на тима и потвърди новината на Sportline.bg, че единият вариант за поста е бившият наставник на Локо (Сф) Димитър Васев.

Директорът в "Ботев" посочи, че липсата на концентрация е в основата на тежката загуба. "Липсваше концентрация, всеки удар беше вътре. Бяхме в положения, че за 14 минути ни вкараха 3 гола.Не очаквах по подобен начин да играем, явно не бяхме концентрирани, нямаше подценяване", заяви Марков.

Той раздели вината между всички - отбор, треньор и ръководство. "Аз съм доста от скоро, явно след такъв резултат има нещо сгрешено. Причините - всички сме виновни. Целият отбор е виновен, не е само вратарят. Срамно е, оправдания няма никакви", категоричен бе бившият шеф в Локо (Сф).

Санкцията да загубиш с 0:6 е достатъчно наказание за футболистите, посочи още той и заяви, че единственият начин за реванш пред феновете ще бъде победата над Локомотив в пловдивското дерби.

"Малка ли е санкцията 6:0? Да загубиш с толкова за самите футболисти е обидно. Само една победа срещу Локомотив ще бъде реванш за феновете. Всичко се забравя като побеждаваш", заяви Георги Марков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички