Контузия извади нападател от националния отбор


Контузия извади нападател от националния отбор

1053 0

Нападателят на "Ботев" Пловдив Александър Колев бе освободен от лагера на националния отбор в Правец. Причината за това е конту­зия. 22-годишният футболист получи травма в адуктора на левия си крак по време на двустранната игра. Заради това той премина вчера ме­дицински прегледи, след които селекционерът Ивайло Петев е преценил да не го натоварва повече и го е пуснал да се вър­не в клубния си тим.

С проблеми след спаринга бе­ше и Пламен Крумов от Локо Пд. Състоянието на десния бек обаче е далеч по-добро. Той имаше болки също в адукторите, но въпреки това се включи във вчерашната тре­нировка на представителния тим, пише в. "Тема Спорт".

Добрата новина за Ивайло Петев е, че всички други фут­болисти са здрави и ще могат да вземат участие в днешна­та проверка с младежкия наци­онален отбор. Двубоят е от 14:30 часа на спортния комп­лекс в Правец.

Заради раз­лични болежки към представи­телния тим въобще не се присъединиха Атанас Зехиров и Спас Делев от Берое, както и Георги Костадинов от "Левски".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички