Киров: Отборът е в шок след загубата във финала, не коментирам бъдещето си


Киров: Отборът е в шок след загубата във финала, не коментирам бъдещето си
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1400 0

Треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров коментира загубата на неговия отбор от Лудогорец с 2:0 на "Коматево". Специалистът отдаде поражението на това, че момчетата му все още са в шок от загубения финал за Купата на България. Освен това Киров отказа да коментира и своето бъдеще в клуба.

"Отборът е още в шок след загубата във финала. Нормално е след тези големи очаквания. След такова разочарование е много трудно да се върнеш за максимално кратко време.

Все пак казах на момчетата, че футболът е една игра - не се ли наслаждаваш, няма как да се постига нещо по-сериозно. Трябва да се връщаме в играта. Когато не искаме да играем с топката, няма как да създадем положение. Това е нашият голям момент в момента. Просто по най-бързия начин трябва да дойде паузата, за да изчистим грешките.

Статистиката говори много, тя е един от точните критерии. Насочихме вниманието изцяло върху Купата на България. Може би там е разковничето. Особено след елиминирането на ЦСКА се видя, че нямаме шанс да постигнем нещо повече в първенството. Затова и подходихме по такъв начин. Подкрепата на публиката не е само към мен, а за целия отбор. Искам да им благодарим на феновете за това, което направиха на 15 май във финала. Със сигурност ще ги зарадваме за в бъдеще.

Моят пост? Не коментирам преди 29-и май, първо трябва да се видя със собственика", каза Киров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Айсберги, камъни, китове, 1 седмица в годината: ФИФА и природата НЕ убиха футбола там (ВИДЕО)

Футболът е един от най-великите и обичани спортове в световен мащаб. И напук на твърдението, че нищо не е по-силно...

Реклама
Най-четени новини

виж всички