Жоро Марков с нова атака срещу "държавния" Лудогорец


Жоро Марков с нова атака срещу "държавния" Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1395 0

Изпълнителният директор на "Ботев" Пловдив Георги Марков заяви пред Канал 3, че държавата показва двоен аршин в помощта си към футболните клубове. Шефът на "канарчетата" коментира и равенството 1:1 между "жълто-черните" и Локомотив Пловдив.

"Локомотив изравни резултата с един удар. Нямахме късмет и така те се добраха до точката.За мен е грешно това, че отборът се прибра в началото на второто полувреме", започна Марков.

"Привлякохме нов треньор. Млад, който иска да работи и му се отдава шанс да работи за Ботев Пловдив, пред такава публика и атмосфера, да развие своята кариера", сподели изпълнителният директор на Ботев пред Канал 3.

"Това е болното в Българския футбол. Те не могат да разберат, че без "Левски" и ЦСКА, интригата в българския футбол спада доста. След като тези два отбора не са добре, значи българският футбол не е добре. За мен е жалко 10 отбора да бъдат в ”А” група. От тези 10, половината са общински, държавни. Някои отбори нямат средства да си плащат, пък на някои държавата им намира спонсори, като Берое, Лудогорец, Пирин, Монтана. Ако се оттегли общината ще останат 6", коментира Марков.

"Левски" си е "Левски". Явно спонсорите ги привличат имената. Не, че Ботев е малък отбор. За мен след като си избрал Ботев, трябва да останеш, но някои казват, че трябва да бъдат спонсори на Левски. Държавата казва отиваш там, както на Берое. Някои отбори страдат. Държавата трябва да помага на всички и да построи база на всички", добави шефът на "жълто-черните".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички